Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Tundalsskolan på Riksdagsbesök

i Category: | 1 min läsning

Under veckan besökte 6 stycken elever från elevrådet på Tundalsskolan samt deras SO-lärare, Sveriges riksdag, för information och lärande kring demokrati och mänskliga rättigheter.

 Under dagen besöktes också Mäster Olofs Gården i Gamla stan som har en stor ungdomsverksamhet. Dagen började tidigt eftersom planet avgick redan 06.30 från Umeå flygplats. Väl på plats i Stockholm vandrade gruppen ut till Gamla Stan och besökte Mäster Olofs Gården.