Information från Robertsfors kommun med anledning av coronaviruset Covid-19. Till information
Pojklag som kramas

Kultur & Fritid

I Robertsfors blomstrar kulturen och det är aldrig svårt att hitta någon vettig fritidssysselsättning. Kulturen får hela kommunen att växa! Sedan 1958 har vår kommunala musikskola satt Robertsfors på kartan.

Idag går cirka 60 procent av eleverna på musikskolan där de undervisas av professionella lärare. Genom åren har lilla Robertsfors producerat en mängd kända band och artister, till exempel Sahara Hotnights och Frida Hyvönen. Vi har en mängd aktiva föreningar inom kulturområdet och kommunen hjälper till att samordna olika arrangemang. Ett exempel är den årligen återkommande kulturveckan.  

I Robertsfors är det aldrig långt till fritidsaktiviteter. Det finns goda möjligheter att utöva just dina favoritaktiviteter. Det finns en mängd föreningar som sysslar med allt från motorsport, målning, cirkelträning, fiske och handboll m.m. Här finns sju mil kust och en vindlande Rickleå som rinner genom kommunen och borgar för gott fiske och fina vandringsleder. Gillar du vinteraktiviteter finns det fina skidspår, skoterleder, pimpelsjöar och mycket mer. Fantasin sätter gränserna!

Om du har frågor, funderingar, synpunkter eller vill ha mer information, hör gärna av dig.

Kontaktperson

Tillväxtchef

Magnus Hansson

Telefon: 0934 - 141 12

Mobil: 070 - 543 48 53

mah@robertsfors.se

Informationsansvarig

Kim Nilsson

Telefon: 0934-141 14

kmnn@robertsfors.se