Intresseanmälan timvikarie

För att anmäla ditt intresse av att bli timvikarie inom Robertsfors kommun fyller du i en intresseanmälan.
Utöver fasta tjänster och längre vikariat behöver vi ibland personer för kortare vikariat inom olika yrkesområden. Behovet av vikarier varierar mycket över tid.

Att skicka in sin intresseanmälan betyder inte att du är inskriven som vikarie, utan endast att du har visat intresse för att arbeta inom denna verksamhet. För att bli inskriven krävs ett personligt möte som ansvarig rekryterare tar initiativ till.

Det är viktigt att du anger inom vilket yrke du är intresserad av att arbeta och vilken utbildning och erfarenhet du har eftersom det då gör att vi lättare kan matcha dig med det behov som finns.

När vi behöver nya vikarier görs en sökning i databasen. Vi tar då kontakt med de sökande som vi bedömer som lämpliga för de vikariat som behövs.

Registerutdrag från Polisen

Enligt lag ska alla som arbetar inom förskoleverksamhet, skola och fritidshem, vård & omsorg och Integrationsområdet visa upp ett registerutdrag från Polisens belastningsregister som inte är äldre än tre månader, se länk nedan.

Ett registerutdrag beställer du enkelt från polisen ansöker du om hos Polismyndigheten som du når genom att klicka på länken längre ned på sidan.

Att få ett utdrag kan ta cirka två veckor. Det är bra om du ansök om utdraget före det att du anmäler ditt intresse för att vikariera. Originalblanketten ska visas upp för administratören på varje enhet som du vikarierar på.

Gäller tre månader

När du skickat in din intresseanmälan ligger den kvar i vår databas i tre månader, därefter arkiveras den.  Är du efter den tiden fortfarande intresserad får du på nytt lägga in dina uppgifter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Robertsfors kommun är en allmän handling. 

Lediga jobb och intresseanmälan finner du på HR-supporten (extern-länk).

Kontaktperson

Reception

Kerstin Bygdemark

Telefon: 0934-141 00

knbk@robertsfors.se